Istanbul Airport bakal Hiji penting Gawé arsitéktur anyar

Cahit Turhan, Menteri angkutan sareng infrastruktur, nyarios yén sanajan usaha kudeta ékonomi, aranjeunna bakal neraskeun proyék raksasa, "Bandara Baru Istanbul moal ngan ukur ngahijikeun dunya Turki, éta bakal janten karya arsitéktur penting anu bakal ngahontal generasi anu bakal datang."

Turhan milu dina rapat Déwan Panaséhat Expanded Union of Engineers and Architects of Turki (TDMMB) anu diayakeun di Fasilitas Sosial Direktorat Daerah DSI Ankara.

Dina biantara, anyar Turki di Urutan dunya diadegkeun dirina voicing Turhan leuwih kuat sarta dinamis manner positioning, kudu utamana stressed yen persatuan Turki urang ku tatanggana na di Asia Tengah sarta Wétan Tengah.

Turhan nyatakeun usaha pikeun ngahijikeun dunya Turki sacara fisik ku cara nyieun jalan, karéta api, bandara sanés ukur ti sanés haté salami tugasna, Tur Turhan saurna, için Supaya hubungan persaudaraan urang janten langkung bermakna, urang kudu dihubungkeun sareng angkot sareng jaringan komunikasi anu saé. "

Turhan nunjukkeun yén aranjeunna hoyong maénkeun peran pelopor dina pamekaran gaya arsitéktur kalayan identitas, kapribadian sareng kapribadian anu ngambah dunya Turki di bandara sareng stasiun anu diwangun.

"Tujuan kami nyaéta pikeun ngadamel kota-kota urang dugi ka énjing ogé ayeuna, anu dilambangkeun ku arsiték Sinan sareng ngalaksanakeun ayana saluareun abad, kitu ogé pamahaman anu dipusatkeun ku manusa. Kalayan proyék kami, kami parantos ningkat tingkat karaharjaan masarakat sareng urang janten hirup langkung gampang sareng ngarobih siluet kota. Dinten ayeuna, nalika urang ngobrol ngeunaan Istanbul, urang émut nami Yavuz Sultan Selim, anu ngahijikeun dunya Turki sareng Islam saloba urang émut sareng master hébat Mimar Sinan's Süleymaniye, Hagia Sophia, Sultanahmet sareng Maiden Menara. Bandara Anyar Istanbul, anu urang diwangun di Istanbul sareng bakal janten bandara anu paling penting sareng bandara utama di daérah éta, moal ngan ukur ngahijikeun dunya Turki, tapi ogé bakal janten karya arsitéktur penting anu bakal ngahontal generasi salajengna. "

"16 parantos nyambut damel sesah taun 80 yılda

Baku-Tbilisi-Kars garis kareta jeung jalur aranjeunna dibuka beuki lila coba mun ngalengkepan transfer di-speed tinggi garis karéta Turhan, "sataun panungtungan 16 80 sababaraha taun kami geus digawé teuas pikeun Turki kuat." Ceuk Anjeunna.

Turhan, sadaya halangan, sanaos inisiatif kudeta ékonomi bakal terus narik perhatian kana proyék raksasa, Union of Engineers and Architects of Turki salaku organisasi non-pamaréntah anu ngahiji dina cara anu pangsaéna, cenah.

Turhan miharep yén rapat Badan Penasihat anu diperpanjangna bakal aya mangpaat pikeun dunya Turki sareng nyarios, birlikte Anjeun parantos ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu penting pikeun ngahiji puluhan jalma anu nyarioskeun basa anu sami sareng haté, kajembaran, cinta, katekunan, sareng konperénsi, forum, proyék sareng protokol anu dipercaya anjeun babarengan. Sacara hormat ieu, kuring ngahargaan usaha anu luar biasa pikeun anjeun anu ngalacak peradaban Turki peradaban ka generasi anu bakal datang sareng ngahasilkeun proyék masa depan anu kuat bari ngahasilkeun jasa ieu.

Dina rapat éta, Wakil Menteri Lingkungan sareng Urbanisasi sareng Ketua TDMMB Mücahit Demirtaş sareng Wakil Menteri Pertanian dan Kehutanan Akif Özkaldı ogé miharep rapat éta mangpaat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar