Unmanned kargo karéta derails di Australia

karéta kargo Unmanned derailed di Australia, cikti
karéta kargo Unmanned derailed di Australia, cikti

kota Devonport dina kaayaan Tasmania Australia urang kaluar kontrol unmanned angkutan barang karéta derailed nyoplokkeun musibah poténsi ieu dihindari.

Nurutkeun kana pernyataan dijieun ku pulisi Tasmanian ti kontrol jeung nu teu bisa dieureunkeun ku nyoplokkeun angkutan barang karéta unmanned derailed Port of Devonport merta musibah mungkin Deukeut ka hareupeun saklar anu dieusian.

Semén dipasang nunjukkeun yén kira 50 km per jam karéta indit Kur'an Pulisi Stuart Wilkinson, ceuk yén warta tina bahaya impending ka publik dina sababaraha menit ti muka éta sirens tim pulisi.

Wilkinson, '' Jelas timing ieu kritis. karéta ieu pos nuju Devonport na kareta laporan warga satempat anu sakuduna dituju dekeutan arah éta. Hanjakal, batur leumpang ka handap jalan ti bagian dialungkeun ti wagons awéwé nu overturned ceuk dua jalma anu tatu.

sumber: www.milliyet

Ngeunaan Levent Ozen
Unggal taun,-speed tinggi sector rail, pamingpin Éropa dina tumuwuh Turki. Investasi di karéta, nu nyandak kagancangan ieu tina karéta-speed tinggi, terus nambahan. Sajaba ti éta, kalayan Investasi anu dilakukeun pikeun angkutan di kota, bentang seueur pausahaan urang nyieun produksi domestik. Ista kabérés yén produksi karéta nasional tren gancang sareng Turki sareng parantos dimimitian di pausahaan anu dipiceun ka pausahaan anu ngahasilkeun produksi tram domestik, lampu rail jeung subway kandaraan doméstik. Kami bungah kacida janten dina méja reueus ieu.

Janten kahiji komen

koméntar

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.