Sivas Logistics Center sareng Railway Connection Construction

Sivas Logistics Center sareng Railway Connection (Stage I) Konstruksi


Direktorat Umum Administrasi Railway State of Turkey (TCDD) 2018 / 309847 kalayan nilai wates 150.252.784,35 TL sareng perkiraan biaya 202.512.838,58 TL Sivas Logistics Center sareng Sambungan Railway (Tahap I) Konstruksi Tukang Rambut perusahaan 9 kalayan lembut sareng lembut 155.154.153,00 TL Konstruk + ARK SU İNŞAAT PRJ. Ing. San. VE TİC. Inc. perusahaan parantos kéngingkeun.

Tumpuk Tender; gedong kontrol lawang, gedong jasa, gedong administrasi sareng fasilitas sosial, gedong trafo (unit 3), gedong tangki septik. Harga harga unit; nyertakeun bagian-bagian tina jadwal proposal. Durasi padamelan nyaéta 720 (tujuh ratus dua puluh) dinten kalénder tina pangiriman tempat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar