Mentri Turhan, nya éta dina Trabzon Tingali di Investment Transportasi

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan ngadamel kejutan ka kota Trabzon.


Menteri Turhan, diiring ku Gubernur Trabzon Yucel Yavuz, Walikota Trabzon Orhan Fevzi Gumrukcuoglu sareng Jalan Raya 10. Diréktur régional Selahattin Bayramçavuş bareng sareng Tunas Maçka sareng Éksplorasi jalan raya Maçka-Zigana.

Alamat salajengna Menteri Turhan, anu nalungtik Investasi, nyaéta di Proyék Kanuni Boulevard, yayasan anu ditetepkeun dina bulan Mei tina 2011 dina bulan Méi sareng anu nuju dibina sabalan 7 × 24 ngabagi jalan sareng panjangna 2 kilométer anu parantos dibina dina taun 3. 12 jambatan jembatan, total panjang 6,5 kilométer 8 dobel sareng 441 meter panjang 1 tunggal tabung 17 torowongan sareng total panjang 7 sarébu 888 méter 55 jembatan bakal aya dina inpormasi ngeunaan proyék Menteri Turhan nyarios yén kota téh penting pisan investasi.

Di sisi anu sanés, Menteri Turhan Kaşüstü Junction, Kaşüstü Quran Kursus sareng Çağlayan-Yalıncak-Çimenli-Kaşüstü Road dibina.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar