Palandöken logistik Center parantosan leungit Hasil Karya lembut

Hal ieu leungit ti parantosan sahiji puseur logistik PALANDÖKEN
Hal ieu leungit ti parantosan sahiji puseur logistik PALANDÖKEN

TCDD 4 Direktorat Daerah Palandöken Logistics Center Parantosan kakurangan


Turki Propinsi Kareta api. 4 / 2018 kalayan nilai wates 597670 TL sareng biaya perkiraan 8.339.955,00 TL tina Daérah Direktorat Perjualan sareng Kontrol Bursa (TCDD) TCDD 11.120.100,00 Direktorat Daerah Palandöken Logistics Center ngalebetkeun lembut kanggo Parantosan kakurangan sareng ngalebetkeun lembut dina hasil hasilna 4 Joint venture ALPAN ENERGY + BERKENT CONSTRUCTION kalawan nawar TL. Perusahaan 13, anu ilukeun dina lembut teh, ngalebetkeun nawar sahandapeun nilai wates.

Lembar anu nyayogikeun 3100 meter témbok panahan, Pangwangunan 3800 meter, Jalan 600 meter na Works Works. Durasi gawéna nyaéta 180 (saratus dalapan puluh) dinten kalénder ti panimia tempat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar