Kocaoglu: "Éta keur Teu Ngan Tatangkalan, gendarmerie waktos"

aranjeunna henteu ngan tatangkalan Kocaoglu ogé gendarmerie nu
aranjeunna henteu ngan tatangkalan Kocaoglu ogé gendarmerie nu

Walikota Perbandaran Metropolitan İzmir, Aziz Kocaoğlu nyatakeun yén aranjeunna ngalindungan tanah anu berharga ngalawan ancaman nyéwa ka Hutan Urban Inciraltı anu aranjeunna ditanam ku nanem 30 sarébu tangkal sareng saurna, "Éta tangkal éta henteu ngan tatangkalan. Maranéhanana nyaéta gendarmér İnciraltı. ” Présidén Kocaoğlu, prosés pencaosan EXPO di kota di usulan konstruksi laguna Inciralti pikeun dibawa dina agenda éta, "tanpa maéhan kuring, moal aya anu tiasa motong tangkal, konkrit kubik kubik teu tiasa tuang," saurna.


Diomongkeun dina Modél oturum Izmir "sési khusus tina simposium internasional ngeunaan Bumi Sustainable Life in the Coastal Cities of the Mediterranean Aziz, Aziz Kocaoglu, Walikota Izmir, ngucapkeun yén Teluk mangrupikeun faktor pangpentingna anu tetep Izmir hirup salami rébuan taun. Dimodelkeun ku Dokuz Eylül University, Institut Élmu sarta Téknologi Laut. Dr sési Adnan nu Akyarlı dijieunna, Turki pikeun kahiji kalina ku ngarti kana bédana aranjeunna bawa ka pamaréntah lokal kota urang 'urban Kumaha kuring ngarekonstruksikeun' Présidén Aziz Kocaoglu voicing ngajawab patarosan, palaksanaan proyék nu babarengan dikembangkeun ku TCDD bakal ngagancangkeun cleanse hasil tina ngaronjat sirkulasi dina duanana Teluk, kitu ogé ngumumkeun yén kapal laut anu bakal diidinan asup ka port. Walikota Kocaoğlu nyatakeun yén prosés laporan EIA ngeunaan investasi lingkungan ieu, anu penting pisan pikeun İzmir, nyandak waktos anu lami pisan. Koca Proyek tender sareng laporan EIA pamaréntah bakal dilakukeun dina Teluk sareng bulan 8 parantos dileupaskeun. Butuh taun 6 pikeun nyetél proyék kami ..

Proyék Maritim İzmir sareng pantai 40 km panjang pikeun nyumpingan kota sareng laut anu nyatakeun yén Walikota Metropolitan Aziz Kocaoglu, 750 juta investasi pikeun ningkatkeun angkatan laut, cenah.

Kami henteu, aranjeunna nyita
Walikota Kocaoğlu, anu masihan conto perjuangan anu dilaksanakeun pikeun ngalindungan nilai-nilai kota, diteruskeun sapertos:
Ik Kami parantos nyambut damel pikeun ngajaga Bird Paradise sareng henteu ngawangun zoning. Kami ngawangun jalan sareng bahan alami tina 22 km panjang. Urang damel sareng tim kami di Homa Dalyan dua taun sareng didamel di dieu pikeun ngahasilkeun lauk deui. Pamustunganana, nalika kabéh padamel padamelan teras dilaksanakeun, Dinas Menteri nyangkut na. Sareng ayeuna aranjeunna nuju nyarios, kami parantos dilakukeun ieu, kami parantos dilakukeun, cacah hasil urang. Penting pisan yén aya sawarga manuk sapertos di daérah Aegean dimana 15 juta jalma cicing. Kami geus ngadeg di wewengkon ieu anjeun ngadatangan Turki urang paling canggih taman kahirupan alam 1 juta jalma. Ieu mangrupikeun angka anu ageung sareng dunya. "

Anjeun moal tiasa neukteuk éta tanpa maéhan kuring
Izmir Metropolitan Walikota Aziz Kocaoglu, 30 sarébu tangkal ka wewengkon puing dump di İnciraltı stitching recalling yén maranéhna ngadegkeun leuweung urban panggedena dijieun ku lalaki di Turki, "İnciraltı reforestation urang teu Leuweung Urban, proyék pikeun safeguard puseur gembor krusial. Ku alatan éta, éta tangkal henteu ngan ukur tatangkalan. Anu jadi perlindungan tina daérah éta mangrupikeun gendarmér. ”

Salila prosés pencalonan EXPO Izmir, sajumlah konstruksi dibawa kana agenda di Inciralti sareng bagian lahan di tengah laguna di tengah bumi, bagian tina proyék gedong anu ditawarkeun ka Présidén ngingetkeun anjeunna Kocaoglu, "tangkal dipotong, anu énggal dipelakan," saurna defending proyék éta. Walikota Aziz Kocaoglu nyarios, kimse Teu aya anu tiasa motong tangkal tanpa maéhan kuring sareng tuang samentara kubik buradan beton.

propesor Dr Adnan Akyarlı ngadawuh, İzmir The İzmir Model, anu ditetepkeun ku sababaraha cara, nyaéta carita kasuksésan modél Samaun administrasi lokal anu ngalaksanakeun éta ka hareup kalayan prinsip-prinsip na.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar