bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 12.11.2019 Bulletin Lembut

Sistem Teknologi Inpormasi Pangropéa sareng Perbaikan Daya Perolehan Perolehan Sivas Bostankaya Panumpang Beus Pengangkutan Beus Agen Karéta Jalanan sareng Kabel Mobil BeritaRayHaber Buletin 25.01.2019 Tender 25 / 01 / 2019 Teu aya catetan lembut pikeun 25.01.2019 dina sistem urang.RayHaber 04.02.2019 Lelang [Lainna ...]

channel Istanbul jalur
34 Istanbul

Channel Istanbul Rute Terakhir

Kanal İstanbul Rute Terakhir: Proyék Kanal İstanbul bakal ngamimitian ti Yeniköy, tuturkeun Sazlıdere Bendungan sareng minuhan Marmara ti Küçükçekmece Lake. Nalika nangtoskeun rute anu pasti Kanal Istanbul, dimana gosip ngeunaan rute parantos diiderkeun tina basa ka basa, kaayaan geografis dipertimbangkeun. [Lainna ...]