proyék ispartaray janten kanyataanana a
32 Isparta

Kanyataanana ıspartaray Project

studi Feasibility anu dilumangsungkeun, TCDD suburban garis saw pas. Dirjen TCDD İsa Apaydın sareng tim na sumping ka Isparta. Manajer Umum Apaydın, 1.etap di Station Isparta-SDU, SDU-KYK, 2.etap di Station-OSB-Bandara-Bumi-Bumi [Lainna ...]

Ngarasakeun ski barudak kalawan autis
21 Diyarbakir

Ngarasakeun barudak ski jeung autisme

Diyarbakır Munisipal Metropolitan ngayakeun kagiatan di Pusat Ski Karacadağ pikeun barudak sareng siswa semester gugur anu nguntungkeun tina program pendidikan olahraga jero Informasi House. Diyarbakır Metropolitan Perbandaran Muda sareng Olahraga [Lainna ...]