Narima TCDD ditumpurkeun jeung urut convicts pagawe Public

TCDD, anu ditumpurkeun jeung jalma dihukum recruiting PNS
TCDD, anu ditumpurkeun jeung jalma dihukum recruiting PNS

TCDD Umum Direktorat tina deklarasi resmi dikaluarkeun ku direktorat anu jadi padamelan dina worker publik bakal ngembarkeun ka ditumpurkeun jeung urut convicts.

Umum Direktorat Nagara Administrasi Kareta api jeung pengumuman dijieun ku ditumpurkeun jeung urut convicts, kaasup 5 total (lima) dilakukeun publik ku worker asupan judul Railway Line Purwokerto Gelut. Sacara rinci nyaéta kieu purchases.

3 pagawe publik bakal ditumpurkeun (tilu) TCDD tanaga direktorat xnumx.bölg umum Manisa Jalan Purwokerto Megapolitan ka jalma 3 334, 1. Kacamatan jalma Afyonkarahisar 7 724 ngalakonan perawatan jalan na 1. Adana jalan mun dibeuli sakumaha 6 634 jalma ngalakonan perawatan nu.

Meunang ka 2 pagawe publik (dua) ex-convicts tina purchases 3 pangropéa garis kareta jeung perbaikan jasa judulna. 311 1 mun Basmane District Jalan Purwokerto Megapolitan (a), 7. lulugu kacamatan pangropéa jalan Afyonkarahisar 724 1 (a) bakal dilakukeun dina jalma.

Purchases bakal dilakukeun dina tingkat lulusan SD jeung SMA dina bulan Pebruari 05 2019 Turki bakal dibawa dina dasar rujukan ngumumkeun ku Direktorat tina Badan Pakasaban.

aplikasi Teo au dijieun sanggeus calon dina daptar bakal ngawujud pikeun ilubiung dina shooting atanapi ujian lisan bisa dilakukeun saméméh hiji publik notaris dina 19 Pébruari 2019 TCDD Umum Direktorat Sumber Daya Asasi Manusa Department Anafartalar Hippodrome CAD. No 3 Çankaya / sumping ka alamat Ankara, Railway Line Purwokerto Repairers tina angkutan barang sarta panumpang ti dokumen ti ngadegna éta némbongkeun yén paling bulan 6 gawe dina pangropéa sistem rail jeung perbaikan karya dipigawe babarengan, sertipikat, sertipikat ti layanan militér diajar, bakal nganteurkeun paperwork dokumen urut convicts pikeun convicts.

Pikeun nguji asupan TCDD ditumpurkeun jeung urut convicts mésér Iklan Klik di dieu. (rekrutmen umum)

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar