Dunya urang karéta Robot munggaran di Australia

The karéta mimiti di dunya, robot australia
The karéta mimiti di dunya, robot australia

hiji parusahaan pertambangan beusi Rio Tinto di Australia, di jaringan kareta pinuh otomatis ku robot kareta panglegana urang anu nempatkeun kana operasi.

Diadegkeun dina jaringan rail Pilbara Australia urang Kulon, kalawan panjang ngeunaan 800 kilométer. Karéta, kaasup loading na unloading of kargo, nyieun lalampahan ka jam 40. The juru carios parusahaan ceuk dina hiji pernyataan, cenah éta sistem ieu dunya anu munggaran.

Ku cara ieu, mimitina ageung jaringan rail beurat di dunya tiasa nyandak timer 940 puncak juta dollar anu lokasina di jangkauan sahiji proyek. Tos rengse karéta dilengkepan software anu bisa timer kontrol, nyaeta kullanıly mawa beban tina port nu.

téhnologi timer drive, ka hareup bakal datang di sakuliah dina loba widang. Timer durasi mobil, ayeuna salah sahiji téhnologi pang alusna-dipikawanoh. Ngembangkeun kahareup téhnologi ieu kalawan leuwih rupa kandaraan driverless kayaning parahu sarta pesawat bisa muncul dina driverless.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar