Pedestrian Overpass lingkung Tatvan Station maranéhna Nyieun Hasil Karya lembut

tatvan lingkungan stasiun tina yapim pedestrian overpass nyaéta dimungkinkeun pikeun nyadiakeun hasil tina lembut teh
tatvan lingkungan stasiun tina yapim pedestrian overpass nyaéta dimungkinkeun pikeun nyadiakeun hasil tina lembut teh

Kiriman ti jalan rongkah pedestrian sakitar stasiun Tatvan


Turki Propinsi Kareta api. Direktorat Meuli Daerah (TCDD) 5 / 2018 GCC nilai wates 694481 TL sareng kira-kira ngarugikeun stasiun 2.484.743,11 TL Tatvan sabudeureun lembut pangwangunan lembut pangwangunan konstruksi pedestrian dina 3.408.558,84 parusahaan ngalebetkeun lembut sareng lembut lembut dumasar kana hasil 25 TL Buktina Konstruksi DEV. Industri logam jeung mesin. TIC. LTD. Sti. pausahaan geus meunang. Perusahaan 2.542.767,55, anu ilukeun dina lembut teh, ngalebetkeun nawar sahandapeun nilai wates.

Lembutna ieu ngalebetkeun karya 2 Stall, 1,00 m / s speed, Class I lift (lift diciptakeun pikeun mawa jalma-jalma) Durasi gawéna nyaéta 150 (saratus lima puluh) dinten kalénder pangiriman tempatna.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar