UTIKAD Séktor Ieu Taun "salajengna" pikeun Convert

taun UTIKAD pikeun ngarobah sector ieu ka hareup
taun UTIKAD pikeun ngarobah sector ieu ka hareup

Publikasi International Association of Angkutan jeung Logistik Service panyadia UTIKAD, sleeves digulung nepi deui ka masihan arah ka masa depan industri. Dina 2018-2018 UTIKAD Summit kahareup industri logistik Logistik UTIKAD sheds lampu on masa depan, logisticians sarta stakeholder Industri highlights konsep dunya tina sataun 2019 'konvérsi' brings kalawan.


"UTIKAD 2019-Transformasi Summit salajengna", on September 25 2019 Hampton ku Hilton bakal lumangsung di Zeytinburnu, Istanbul. transformasi maju tina sektor logistik di mangsa nu bakal datang tur nu bakal méakkeun nutup ka sadaya sektor industri logistik bakal dibahas dina sambungan kalayan sagala aspek gempungan ieu.

sajarah 19 Séptémber 2018 UTIKAD urang dikelompokeun ku sequel Future Logistik Summit bearing nu amendments dina kaayaan ayeuna nu produk nu salajengna Transformasi Summit ku dimaksudkeun dina fungsionalitas anyar jeung gain visual teung Konversi (upcycl A) inspires konsep.

Konversi canggih ieu dilarapkeun kana bahan, sanajan sanajan kecerdasan jieunan, inisiatif robotics, internet objék, sadaya sektor kamajuan téhnologis kayaning kanyataanana augmented ieu forcing parobahan dina modél bisnis aya kana nyieun nilai.

Dina basa sejen, téhnologi ieu gancang datang ka menata ranté suplai jeung pausahaan logistik dina urutan beradaptasi styling nu, pabrik kudu konversi canggih pikeun pamakéna. UTİKAD kumaha dönüşül Summit sarta bakal dibahas salajengna di 2019 dipangaruhan ku carana kieu gelombang transformasi.

Summit ogé bakal kaasup dina baris lumangsung di Konversi Advanced bakal lumangsung dina robot dihasilkeun ku jalma ngora di SMA jeung tingkat kuliah kalayan Barudak Pameran Robotic Generation Juara Panggung karya nu dihasilkeun ku para siswa dina lapak, kitu ogé TK jeung sakola primér tingkat di wewengkon emper. (UTIKAD)



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar