target Sahin dina proyék metro
27 Gaziantep

Aya Hawk urang Goals Underground Project

Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Sahin, pamilihan lokal 31 Maret, nyatakeun yén aranjeunna bakal dipilih. Şahin nyatakeun deklarasi pamilihan sareng saurna, etmek Pikeun teras-terasan ngajantenkeun Antep minangka kota anu cocog sareng ingetan ti nini urang sareng syahid. [Lainna ...]


tapak ganti
41 Kocaeli

Deukeut Jentra Tilam!

Pamilihan Kocaeli Metropolitan 24 Juni 2018 pamilihan saacanna tender henteu acan aya punta tulisan subway Gebze-Darica mangrupikeun hal anu debat. Kotamadya ayeuna mirip sareng trem Izmit-Alikahya, anu henteu acan diwangun. [Lainna ...]

pendaptaran sur nyanghareupan organisasi ATSO
07 Antalya

ATSO tina "-Ver-rupi Kai" Organisasi

Antalya "Kay-Sür-Yüz" Organisasi Olahraga Musim Panas anu diayakeun ku Kamar Perdagangan dan Industri Antalya (ATSO) bakal diayakeun dina 9 Pebruari. Antalya "Kay-Sür-Yüz" Organisasi Olahraga Usum ti Bodas ka Biru dikelompokeun ku Dewan Perdagangan Dagang sareng Antalya [Lainna ...]