Yesus apaydin
06 Ankara

Usum mobilisasi tina Kareta api

Dirjen TCDD İsa ApaydınMajalah 'Raillife dina bulan Pebruari ngaluarkeun tulisan "Winter Mobilization on Railways" diterbitkeun. Inilah tulisan ngeunaan TCDD GENERAL MANAGER APAYDIN ​​Balapan anu teu tolok tina kala kala kala kala teu eureun, waktos [Lainna ...]

cahit turhan
06 Ankara

jasa Teraskeun

Mehmet Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, medalkeun tulisan anu judulna "Terus kana Service ısında dina majalah Pebruari majalah majalah Raillife. LETTER OF MINISTER ARSLAN Kamentrian urang anu jawab transportasi sareng infrastruktur IT nagara urang, sataun 16 [Lainna ...]