Dina 34 persén waktos staf ti gaziulas
27 Gaziantep

waktos staf ti gaziulaş 34 persen

Perjangjian kolaborasi ditandatanganan antara Gaziantep Metropolitan Munisipalitas sareng Öztaşıma İş Union dina Hak-İş. Gaziantep Transportation Inc. (GAZİULAŞ) nyandak leumpang persentase 34 sakumaha per kontrak anu ditandatanganan. Dina upacara tandatangan anu diayakeun di Istana Rumah Makan [Lainna ...]