Manisada 3 Neighborhood Transportation
45 Manisa

Injil 3 Neighborhood di Manisa

Dinas Pertambangan Manisa Metropolitan geus ngamimitian jasa transportasi umum antara Boyalı, Tepe sareng Yaka Neighborhoods sareng Akhisar of Gördes. Hüseyin Üstün, Kapala Dinas Pertambangan Munisipalitas Metropolitan, anu ngadatangan daerah di [Lainna ...]