warning tegangan tinggi ti TCDD di Balikesir 2
10 Balikesir

Tinggi tegangan Awas dina Balikesir ti TCDD

Républik Turki Propinsi Kareta api (TCDD) Sang Jenderal Direktorat of Electrification na Plant wengkuan Instalasi sahiji jalan Eskisehir-Kütahya, Balıkesir garis kareta api, konstruksi réngsé Mezitler-Nusrat (Balikesir) stasiun antara garis kareta ti tanggal 13 Pébruari 2019 27.500 [Lainna ...]

investasi erciyese dijieun dina mulang
38 Kayseri

Investasi di Erciyes

Walikota kotamadya Kayseri Metropolitan Mustafa Celik, Erciyes nyatakeun aranjeunna mimiti nampi artos pikeun investasi. Walikota kotamadya Kayseri Metropolitan Mustafa Celik, Erciyes nyatakeun aranjeunna mimiti nampi artos pikeun investasi. Wali Celik, unggal minggu [Lainna ...]

cahaya modéren pikeun jalan izmir
umum

Cahaya modéren ka Jalan Izmir

Munisipalitas Metropolitan Manisa, anu neruskeun usahana pikeun nyiptakeun jalan-jalan kalayan wengi sareng siang anu hirup di sakumna propinsi, parepitan baran cahaya di jalan İzmir di tengah Manisa. Perbandaran Metropolitan, anu nyayogikeun cahaya anu cekap ka jalan sareng kutub lampu anu dipimpin. [Lainna ...]


Tés-jalur na sateuacanna sistem rail
55 Samsun

OMU Rail System Test Tés Terus

Walikota Munisipal Mémopolitan Samsun, Zihni Şahin nyatakeun, "Tahap pamungkas ngerjakeun pikeun proyék Sistem Ringan Cahaya antara Tahap Terakhir 3 Stop Stop sareng Universitas Life Center parantos parantos ngahontal. Tes drive terus suksés ” [Lainna ...]