malatyada euweuh jalan pikeun sia aya
44 Malatya

Henteu aya jalan dina Malatya

Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Hekimhan, Pütürge, Yeşilyurt sareng Yazihan mangrupikeun kabupaten anu diayakeun kagiatan anu dilaksanakeun sacara salju. Perbandaran Metropolitan Malatya terus usahana pikeun ngalawan salju. Anyar nembé efektif di sakuliah kota [Lainna ...]


titik kéngingkeun ahmetli sareng salihlide
45 Manisa

Stasion beus di Ahmetli sareng Salihli

Munisa Metropolitan Munisipasi anyar beus ngeureunkeun beus di sagala rupa daérah distrik Ahmetli sareng Salihli supados nyayogikeun angkutan anu aman sareng nyaman pikeun warga. Kotamadya Manisa Metropolitan tujuanana pikeun ngahontal titik anu dipikahoyong ku warga nganggo kendaraan modéren dina jalan aspal [Lainna ...]