protokol mindahkeun bébas asup di angkutan
41 Kocaeli

Protokol Transfer Luncat Asup di Kocaeli

Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalaksanakeun protokol pangiriman gratis sareng SS 55 No Alikahya Koperasi pikeun ngaktifkeun warga dugi ka tempat-tempat anu aranjeunna bakal langkung saé sareng dina waktos anu pondok sareng ngirangan lalu lintas intra-kota. metropolitan [Lainna ...]

manulas wangunan layanan anyar
45 Manisa

Service Anyar Gedong di MANULAŞ

Pikeun nyayogikeun jasa anu langkung saé pikeun warga, MANULAŞ A.Ş pindah ka gedong énggal di handapeun stasiun pangeusian beus listrik di gigireun Manisa Intercity Bus Terminal sareng diayakeun Aytaç Yalçınkaya, Sekretaris Jenderal Kaadilan Métopolitan Manisa. Manisa [Lainna ...]


bengkel cer na musium
06 Ankara

Bengkel sareng Museum Ankara Cer

Proyék anu dirarancang ku arsiték Semra-Özcan Uygur pikeun Kamentrian Kabudayaan dina lingkup Kompetisi Proyék Arsitektur Nasional, perenahna di daérah Ankara Atatürk Budaya Center. Dina lingkup proyék hasil, Cer Ateliers sajarah parantos dibereskeun sareng [Lainna ...]

bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 13.02.2019 Bulletin Lembut

Lini Metro Jalur Bérok-Masjid Masjid, Abdesthane, Kamanusaan Anak Sareng Pelatihan Perjalan Kamari Perawatan Tanaga Kepegawaian Dialihkeun Service Perjalanan bakal Dibeuli Panyiaran Kasalametan Badé Meuli (TÜDEMSAŞ) Sewa Supir Bumi Patrol Kaamanan

akcaray panjang numpang jeung 1 aman
41 Kocaeli

Ayeuna aman ngumbara kalawan Akçaray

Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalaksanakeun karya pamariksaan kana gedong-gedong anu nyiptakeun situasi négatip pikeun lalulintas sareng para pejalan kaki dina jalur Akçaray. Dina kontéks ieu, éta Metropolitan; Stasion Izis Kecamatan Izmit East, Jalan Baghdad sareng Kose [Lainna ...]