Kareta 10 Saré Jepang
81 Japan

Kareta Saré Jepang

Sanaos karéta di Jepang sigana biasa biasa ti luar, béda pisan ti jero. Karéta api ieu, anu parambangan ti 1960, henteu ngagaduhan korsi; Ékonomi Jepang mangrupikeun kabisat utama dina 1960 [Lainna ...]

Siswa pikagumbiraeun di Bursa ski NEW
16 Bursa

pikagumbiraeun ski siswa dina Bursa

Dina kapamimpinan Munisipalitas Bursa Metropolitan, siswa 17 ti distrik 700 diwanohkeun ka olahraga olahraga dina ruang lingkup 'Kegiatan Olahraga Metropolitan Sekolah' (BOSE), anu ngahimpunkeun barudak sareng nonoman. Munisipalitas Bursa Metropolitan sareng Diréktur Propinsi Pendidikan Nasional [Lainna ...]