Soma tanpa TSOs OSB sarta logistik konferensi
45 Manisa

Soma ti TSO OSB na Logistik Konférénsi

Konférénsi Promosi Soma Organisasi Zona sareng Logistik Promosi anu diayakeun ku Soma Fatih Vokasional sareng Sakola Luhur Téknik Anatolian kalayan kontribusi Kamar Perdagangan Soma sareng Industri diayakeun sareng partisipasi anu hébat. Rapat Majelis Perbandaran Soma [Lainna ...]

Miharep widang poppy port alternatif
55 Samsun

Poppies Harbour Alternatif miharep

Hiji prosés anu sami sareng urang Rusia sareng taun-taun ayeuna nyaéta dina agenda na. Sakumaha anu anjeun émut deui, prosés anu sami dialaman dina Sochi Port di 2009. 2011 di Trabzon saatos ditutup tina Pelabuhan Sochi ka angkutan barang [Lainna ...]