jasa angkutan umum di lingkungan Benusen
21 Diyarbakir

Transportasi Service kana lingkungan Benusen

Diyarbakır Munisipal Metropolitan, anu teraskeun usaha pikeun transportasi angkutan umum anu langkung saé sareng nyaman, parantos ngawitan ngalayanan warga kalayan nyiptakeun rute énggal di Benusen Kejiranan dimana jasa angkutan umum teu acan disayogikeun sateuacanna. Diyarbakir [Lainna ...]

ankarada dua garis subway misah anu dihijikeun
06 Ankara

Dua Subway Pisahkeun Line ngahiji dina Ankara

Séjén sanésna parantos disambatkeun dina aplikasi perjalanan anu teu lirén dina Sistem Rail di Başkent. 3 anu pangahirna nyaéta mindahkeun tina Bulan Sabit Beureum antara Sincan OSB-Törekent-Kızılay Metro sareng Koru-Kızılay Metro saatos ngaleungitkeun transfer Batıkent tina Sincan-Kızılay Metro dina bulan Juli. [Lainna ...]


bulteni lembut
lembut buletin

RayHaber 19.02.2019 Bulletin Lembut

Palayanan Kaamanan Pribadi bakal Diénggalkeun Pamekalan Konstruksi Beus Énggal Elmalı sareng Konstruksi Konstruksi Énggal sareng Bawah Saatosna bakal ngagaleuh (TÜDEMSAŞ) Meuli Béntang dina Angka

ukome kalayan angkutan umum dina kontrol
41 Kocaeli

UKOME Ku Angkutan Umum Dina Control

Pusat Koordinasi Angkutan (UKOM), didirikan sareng alat téknologi panganyarna dina Direktorat Dinas Perhubungan Umum Kocaeli Metropolitan Munisipalitas, dilaksanakeun di handapeun prinsip pengawasan sareng monitor 7 / 24. Kalayan kaméra disimpen dina titik anu penting [Lainna ...]