wisata di jalan refreshing surya
41 Kocaeli

Turan Güneş Street refreshing

Kocaeli Munisipal Metropolitan ngalaksanakeun karya diropéa di jalan-jalan sareng jalan-jalan di seueur poin kota. Ngaropea jalan-jalan sareng jalan-jalan anu parobihan di Kocaeli, ku Dinas Pengangkutan Turan Güneş Street Izmit dirobihkeun karya [Lainna ...]

ski dina protokol penting
52 Tentara

Protocol penting pikeun ski Olahraga

Protokol ditandatanganan antara Kotamadya Metropolitan Ordu sareng Diréktur Provinsi Pemuda sareng Olahraga Nasional dina ruang lingkup "Umum Ski Distinguished Sportsman Project hazırlanan anu disiapkeun pikeun pangembangan olahraga ski di propinsi kami. Présidén Engin Tekintaş, iş Karya kami [Lainna ...]


adanada 10 sarébu ieu renewed dina piring Anjeun
01 Adana

10 sarébu arah Tanda renewed di Adana

15 di Adana parantos réngsé pamasangan tanda arah saluyu sareng standar internasional di pusat padumukan 828 di Kab. Perbandaran Adana Metropolitan, pikeun mastikeun aliran lalu lintas anu aman sareng teu diganggu, 15 distrik 828 petunjuk arah tanda-tanda pusat [Lainna ...]