salihliy loba jalan pamor yakisir
45 Manisa

Pamor jalan Salihli Ieu Yakış

Perwakilan Metropolitan Manisa, Salihli'ye Şüheda sareng Acar 'Prestige Avenue' proyék sareng ruang tamu énggal kanggo warga. Prasarana dianyari ti mimiti dugi ka réngsé; susunan superstruktur modéren sareng pamor masarakat Salihli [Lainna ...]

Sasak Pedestrian Modern ka Gebze
41 Kocaeli

Sasak Pedestrian Modern ka Gebze

Munisipalitas Kocaeli Metropolitan, supados tiasa ngatur lalulintas kendaraan, ogé padamelan pejalan kaki dina lalulintas tiasa ngalaksanakeun aplikasi supados tiasa didamel saé. Metropolitan Municipality ngawangun jembatan pejalan kaki kalayan aliran anu luhur [Lainna ...]