manisada mimiti uji nyetir tina beus listrik
45 Manisa

Listrik Bus Test Drive of Manisa Mimitian

Beus listrik anu ramah lingkungan anu Manisa Metropolitan Munisipalitas parantos dibawa ka sistem angkutan umum dina ruang lingkup transformasi transportasi ngamimitian drive mimiti. Rumah Sakit Kota sareng Rumah Sakit Universitas Celal Bayar antara listrik témplat mimitian listrik [Lainna ...]

Aranjeunna keur kaéndahan unik tina ercii difoto
38 Kayseri

Unik Beauty of Erciyes aranjeunna Gambar

Pelatihan Fotografi Profesional sareng Perjalanan Budaya anu dikelola ku Kayseri Metropolitan Munisipalitas diayakeun minggu ieu di Gunung Erciyes, nilai pariwisata pangpentingna di Kayseri. Peserta ngagaduhan kasempetan pikeun moto kaéndahan unik Erciyes. metropolitan [Lainna ...]