MUSIAD Sivas nganjang ka TÜDEMSAŞ
58 Sivas

Tampilan MUSIAD Sivas TÜDEMSAŞ

Badan Industrialis Bebas sareng Asosiasi Pangusaha (MUSIAD) Présidén Cabang Sivas Salim Eminoglu sareng anggota Diréktur ngadatangan TUDEMSAS. Présidén Eminoğlu, anu ngadatangan TÜDEMSAŞ General General Mehmet Başoğlu di kantor na [Lainna ...]