base base station
umum

Kontrak Supply Stasion Base ULAK

Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan nyarios, "Kalayan Proyék ULAK, ngadegna infrastruktur komunikasi aman ku cara nasional sareng kamampuan pikeun ngamekarkeun produk téknologi maju mangrupikeun nagara anu ngagaduhan anu nyarios dina téknologi. [Lainna ...]