Nuturkeun jalan beton di Eskisehir terus
26 Eskisehir

Aplikasi Jalan beton Terus di Eskisehir

Kalayan aplikasi jalan beton, Munisipalitas Eskişehir, anu nandatanganan anu sanés heula di Eskişehir, terus jalan beton jalan dina onnönü-Kandilli. Aplikasi 'Concrete Road', anu parantos diusahakeun sareng nampi hasil anu suksés di dunya, nyaéta di İnönü [Lainna ...]

vanda karéta wisata hayang
65 Van

Van Train Pariwisata Hayang!

Wétan Express ka Kars, Van Lake Express ka Van mangrupikeun harepan. Nalika duanana karéta di booming pariwisata, Kars ngagaduhan bagian singa tina serangan pariwisata ieu. Anjeunna ngagungkeun Van Lake Express sabab jalur na ditungtungan di Tatvan [Lainna ...]

Jantung tina karéta eskisehir
26 Eskisehir

Jantung Kareta api Eskisehir

Sémah ti ES TV ditayangkan Layout program Kamar Mechanical Insinyur (MMO) Présidén Atila Tumxuk, ceuk TÜLOMSAŞ aya dina kakuatan bakal tiasa rancang-speed tinggi rail, "Ieu Propinsi Kareta api, jantung Turki," cenahna. Insinyur Mesin [Lainna ...]