213 mun Hyundai Rotem baris ngahasilkeun Warsawa Pakakas

Hyundai Rotem baris ngahasilkeun Warszawa on kendaraan 213
Hyundai Rotem baris ngahasilkeun Warszawa on kendaraan 213

Bahan Husus - Hyundai Rotem 231, anu pangalusna pikeun nawar kanggo Polandia Tramway Company Polandia dioperasikeun ku Munisipalitas Warsawa, meunang suplai kandaraan tram low-floor. Supply 1.85 miliar Zloty (kira-kira 430 juta euro) ti produsén wahana Koréa Kidul bakal dimimitian geura-giru saatos sasih 22. Ogé dina kontrak, sadaya kandaraan kudu dikirimkeun ku Oktober 2022.

Perkotaan lembut 213 lumangsung di September dina 2018. Lembutna sumping ti opat pausahaan. CAF sareng Siemens henteu ngalebetkeun lembut ku waktos anu diterbitkeun pondok, sareng konsorsium di Stadler sareng Solaris ngaleungitkeun lantaran pikeun mingpin kali. Pesa sempet ditawarkeun teuing di luhur ongkos rata.

Warsawa Tramway Warsawa muka lembut anu sami dina 2017 dina bulan Agustus teras ngabolaykeun lembut ku sabab panawaran luhur ti Skoda.

Ngeunaan Hyundai Rotem

Hyundai Rotem sacara umum dikelompokeun salaku produsén tutumpakan kanggo jalur konvensional sareng kareta jeroan, tapi produksi parusahaan mobil tram 38 kanggo Izmir maénkeun peran utama dina meunang unggul ieu. Sajaba ti éta, mobil tram anyar kanggo tram Antalya parantos dikirimkeun!

Kalénder Tender Railway Ayeuna

cum 15

Ngayakeun bewara: Service Kepegawaian bakal narima

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
cum 15

Ngayakeun bewara: Sasak Works Yaptırılacaktır

Nopémber 15 @ 14: 00 - 15: 00
panitia: TCDD
444 8 233
Ngeunaan Levent Elmastaş
RayHaber jelema nu nyunting

Janten kahiji komen

koméntar