Soma ti TSO OSB na Logistik Konférénsi

Soma tanpa TSOs OSB sarta logistik konferensi
Soma tanpa TSOs OSB sarta logistik konferensi

Soma Organisasi Industrial Zone sareng Logistics Promosi Conference anu diayakeun ku Soma Fatih SMK Anatolian SMK ku kontribusina Soma Kamar Dagang sareng Industri dilaksanakeun ku partisipasi anu agung.

Asosiasi Rapat Majelis Soma Soma lumangsung dina konferensi, Gubernur Soma Ahmet Altintas, Walikota Soma Ali Tulup, Pupuhu Pésta AK Soma Mehmet Ali Aksoy, anggota Dewan Koperasi Soma Movers Seref Ergene sareng Soma Drivers sareng Automobile Chamber President Dursun Solak ogé miluan.

Timbalan Diréktur SMP Anatolian SMA SMK Fatih jeung Téknis Cihat İzgi dibere biantara bubuka dina konférénsi anu dijieun ku Présidén Majelis TSO Soma Nüvit Iğnak. Mimiti biantara nya ku salam sadayana peserta, Iğnak ngungkabkeun, sareng Soma OIZ, Sumber Logistik bakal ngalebetkeun ka payun sareng ngadawuh: olarak Sakumaha Soma Dagang Perdagangan sareng Industri kami bakal jadi dina sakabéh formasi sareng Soma di hareupeun rahayat kami sareng urang moal tetep acuh ".

Sanggeusalihkeun prosés Soma OIZ sareng pamutahiran penting ku Galip Bilgen, Diréktur Soma OIZ, Panaséhat Akademis Kamar Manisa CBÜ Fakultas ofkonomi sareng Scienceslmu Pengetahuan Professorlmu Pengetahuan Profesor urang. Dr Mahmut Karğın nekenkeun kaunggulan tina lokasi geopolitik Soma sabab di deukeutna ka Port Çandarlı sareng jalan raya Istanbul. Universitas Istanbul Fakultas Anggota Assoc. Dr Gideon Samet Civaner Altuntaþ sarta Diréktur CBN ngeunaan Logistik Operasi 'Turki jeung logistik lokal' judul jeung konferensi réngsé ku pohara berharga tur ngawartosan presentasi teh.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar