Tatvan dok Jalan New 5 Piece Nyieun Hasil Karya lembut

Total anyar jalan 5 tatvan darmaga dijieunna tina hasil lembut
Total anyar jalan 5 tatvan darmaga dijieunna tina hasil lembut

Tatvan dok Jalan New 5 Piece Nyieun Hasil Karya lembut


Railway State Turki. Perusahaan 5 ngirimkeun tender kanggo konstruksi 2019 Kuantitas Jalan anyar ka Tatvan Pier kalayan nilai wates 25470 TL sareng perkiraan biaya 3.399.504,17 TL ku Diréktur Régurasi Daerah (TCDD) 5.003.873,24 / 5 TL. TIC. AND industri. LTD. Sti. silih rojong.

Lembarna diayakeun ku pananjaran pangeusina 8 Piece Scissors 49 E1 Beton Sleepers, jalur na penggalian penggalian sareng subbalast. Durasi gawéna nyaéta 180 (saratus dalapan puluh) dinten kalénder ti panimia tempat.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar