Mentri Turhan, Konya YHT ngadatangan stasiun jeung Logistik Pusat

yht nyanghareup turhan Konya ieu ditempo gari sarta logistik puseur 1
yht nyanghareup turhan Konya ieu ditempo gari sarta logistik puseur 1

Menteri Angkutan sareng Infrastruktur Mehmet Cahit Turhan, Konya Logistics Center sareng Train Speed-Train (YHT) parantos nyieun pangwangunan stasiunna.

Menteri Turhan, kanggo sababaraha munjungan sareng panuruan di kota munggaran, Stasiun Angkatan Konju Laju Konya nguji pangwangunan.

Turhan, anu nampi inpormasi ti nu api tentang pangwangunan stasiun kareta api, anu diarencanakeun pikeun dijadikeun puseur hirup dina waktu anu sarua nalika konstruksi parantos réngsé, maréntahkeun yén hasil karya gancangan sareng ditaksir kahalangan.

Menteri Turhan, lajeng Konya (Kayacik) puseur logistik dilongok.

Turhan, anu nampi inpormasi ngeunaan karya pangwangunan ti penguasa, yén pusat ditetepkeun 1 juta méter pasagi di deukeut Industrial Zone Organized anu mangrupa investasi penting boh ka kota sareng nagara-nagara.

Turhan nyatakeun yén tujuanna supaya ngarengsekeun Konya Logistics Center pas pas mungkin.

Kadatangan Menteri Turhan'a, Gubernur Konya Cuneyit Orhan Bumi, Walikota Méropolitan Ugur Ibrahim Altay, Diréktur Propinsi Pulisi Sukru Yaman, Pupuhu Provinsi Partai AK Hasan Angi sareng Wakil Konya Partéi AK Tahir Akyürek dipirig.

Menteri Turhan ngadatangan Mevlana Museum, papanggih jeung artisans sareng wargana

Turhan, dimana anjeunna sumping ka mili ka sababaraha program di kota Stasion Logistik sareng Kareta Jawa Barat Luhur (YHT) sanggeus pangwangunan Museum Mevlana geus lulus pamariksaan.

Menteri Turhan, penguasa nampi inpormasi ngeunaan pagawéan di dieu. Gubernur Konhan Turhan'a Cüneyit Orhan Bumi, Walikota Méritipoli Metropolitan Ugur Ibrahim Altay, Diréktur Budaya Pariwisata Abudssettar Yarar sareng Pupuhu Propinsi Partai AK Hasan Angı dipirig.

Mehmet Cahit Turhan, sindang ka anu Kasalametan Internét Taman Informationmbaran Panyiaran andmbaran sareng Otoritas Komunikasi (BTK) di Pindah Mevlana saatos datangna ka musium, ditunda gelas virtual kanyataanana sareng nyandak poto sareng barudak.

Turhan, lajeng pusat kabupaten Meram padamelan jeung warga Kabupatén Kazım Karabekir Street.

Menteri Turhan nyatakeun, yen anjeunna damel ujian KPSS dina kafé sareng katingalkeun roko roko. "Mun anjeun ngudud henteu ngaroko, anjeun tiasa ngadamel KPSS".

Turhan ogé ngadatangan panjaga dina pusat balanja, didangukeun tungtutan maranéhanana.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar