Proyék Rapat mesin solar Bubuka bisa dihasilkeun lingkup TÜBİTAK proyék Réngsé

tulomsasd dihasilkeun Tembok diwangun pikeun peluncuran engine solar lokal jeung nasional
tulomsasd dihasilkeun Tembok diwangun pikeun peluncuran engine solar lokal jeung nasional

Kalayan dukungan Direktorat Angkatan Darat TCDD, ÜL TUBITAK KAMAG DIESEL ENGINE PROJEK "rapat rapat anu bakal direalisasikeun ku gawé bareng TÜLOMSAŞ, TÜBİTAK MAM, SDM sareng UNIVERSITI MARMARA diayakeun di TÜLOMSAŞ Direktorat Jéndral tanggal 19.


Erol Arıkan, General Manager of TCDD Transportation, Hayri Avcı, General Manager of TÜLOMSAŞ, Hasan Mandal, Présidén TUBİTAK, akademisi ti sababaraha paguron luhur sareng manajer organisasi industri milu dina rapat éta.

Dina ucapan pambuka na, TÜLOMSAŞ General Manager Hayri Avcı negeskeun yén PROJEK TÜBİTAK KAMAG DIESEL ENGINE henteu ngan ukur proyék modernisasi tapi ogé pangwangunan mesin asli, karya anu pantes tina visi anyar TÜLOMSAŞ, cenah.

"TCDD Transportation mangrupikeun pendukung pangpentingna pikeun proyék ieu"

Avcı negeskeun yén TCDD Transport mangrupikeun pendukung anu paling penting dina proyék ieu sareng nyarios: "TCDD Transport mangrupikeun pangguna akhir pikeun proyék ieu, kami parantos nampi seueur dukungan ti TCDD Transport, sareng kuring badé ngucapkeun rasa syukur ka General Manager Erol Arıkan.

Elektrikli motor listrik anu diproduksi di TÜLOMSAŞ dianggo di Marmaray sareng İZBAN ”

Avcı nyatakeun yén TÜLOMSAŞ parantos ngadamel kamajuan anu signifikan dina unggal subyek sareng yén motor listrik anu dihasilkeun di dieu dianggo di Marmaray, İZBAN sareng nyarios: "Proyék ieu nyayogikeun bagian tina propinsi 27. Proyék ieu, anu bakal nyumbang kana ékonomi, ogé bakal nyumbang kana kasaimbangan devisa nagara urang ku nyayogikeun pangembangan produksi domestik sareng nasional. ”

Nya Sakur jinis dukungan anu diserahkeun ka séktor karéta api ngagaduhan kontribusi anu saé pikeun ékonomi nasional ”

Manajer Umum TCDD transportasi Erol Arıkan saurna dina biantarana: uz Kami tulus yakin dina pentingna proyék ieu sareng kami bakal teras ngadukung dina unggal tahapan. Direktorat Umum TCDD, anu diadegkeun saatos liberalisasi transportasi karéta api, parantos kéngingkeun kamajuan anu signifikan dina waktos anu pondok. Saban jenis dukungan anu diserahkeun ka séktor karéta api épék positip pikeun ékonomi nagara urang. Kami kéngingkeun hasil dukungan anu dipasihkeun ku pamaréntah ti taun-taun 2000, utamina Présidén urang Recep Tayyip Erdoğan. ”

Arıkan hatur nuhun ka sadayana tim kapisah sareng nyatakeun yén TÜLOMSAŞ, murid tina Eskişehir, anu parantos sadar seueur anu tumurun ka ayeuna, ogé bakal ngintunkeun proyék ieu sareng béntés.

"Kalayan proyék ieu, konsumsi bahan bakar tina mesin ayeuna bakal ningkat ku 12 persén, nyimpen jutaan pon per taun."

Arikan ogé mekarkeun sareng ngahasilkeun sareng kasempetan nagara urang kalayan realisasi proyék ieu aya hubunganna kaunggulan proyék, bari ngenalkeun mesin diesel anu hak lisénsi milik nagara urang, dimungkinkeun pikeun ngajantenkeun transisi tina model-model ieu ka kulawarga mesin, ku kituna mesin lokomotip diesel anu dikembangkeun dina armada kendaraan tiasa dimekarkeun sareng diproduksi kalayan fasilitas nagara urang. cenahna.

Arıkan, General General TCDD Transportasi menyimpulkan: ile Kalayan proyék ieu, konsumsi bahan bakar tina mesin TLM16V185 ayeuna bakal ningkat ku 12 persén sareng tabungan bahan bakar 18.000.000 ₺ taunan bakal kahontal, sareng gumantungna nagara urang dina énergi bakal ngirangan. Kalayan pangalaman anu diraih, yayasan mesin mesin tés solar sareng pusat uji coba bakal disimpen. Proyék ogé dianggap ngagaduhan peran anu penting dina nutup defisit akun nagara urang ayeuna. ”

"Mitra The proyék urang nu formasi panggedena Turki urang"

TUBITAK Présidén Hasan Mandal dina biantarana; Nyarios yén aranjeunna ngadukung proyék ieu kusabab aranjeunna yakin yén proyék ieu bakal suksés sareng bakal nyumbang kana ékonomi nagara urang dina unggal cara,, Henteu mungkin pikeun proyék sareng sadayana pamangku kapentingan gagal. mitra Turki di proyék ieu formasi panggedena. Wacana pribumi sareng nasional mangrupikeun prosés anu gampang dicarioskeun tapi sesah dilaksanakeun. Proyék ieu mangrupikeun proyék aslina sareng kasuksésan proyék ieu nyorong kami dina produksi karéta laju anu gancang anu bakal ngahasilkeun dina waktu anu bakal datang. ”

Saatos peluncuran éta, TÜLOMSAŞ General Manager Hayri Avcı ngintunkeun témplat ka Présidén TUBITAK Hasan Mandal sareng Pangatur Umum TCDD Erol Arıkan dina émut dinten na.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar