Aya Hawk urang Goals Underground Project

target Sahin dina proyék metro
target Sahin dina proyék metro

Walikota Metropolitan Gaziantep Fatma Sahin, pamilu satempat 31 March, ceuk maranéhna bakal ngalakukeun upami kapilih. Şahin ngadéklarasikeun deklarasi pamilihan sareng ngadawuh, uz Kami rek neruskeun ngadamel Antep daérah kota anu cocog sareng mémori nini-pati jeung Gazi urang. Gaziantep bakal jadi kota sapertos kota sanés-nagara urang anu ngiringan ka kota-kota anu sanésna sareng warga sanésna ti kota-kota sanésna ogé bakal ngaburjaan ka kota. "


Turki Fatma ramo prints bakal puseur logistik di Gaziantep, Sahin, "bakal jadi puseur transportasi Gaziantep, ari pas tanpa 120 en Karkamış'a. Pusat logistik ageung bakal ditetepkeun ku panandaanana dilakukeun. Pusat anyar ieu rencanana numutkeun lokasi sareng jalan. Di jaman anyar, urang ngamimitian digawekeun ku idin Allah. "

Layanan Bélok Biom Lima Biomédis Metahin Gar-Düztepe-Hospital (Metro) Line Project Dasar Final "sareng" Gar-Gaün 15 Juli Sistim Kampus Lampu Kareta (Metro) Jalur Aplikasi Lembus Pusat Final "ngirimkeun proyék proyek anu réngsé Şahin nyatakeun yén : Ta Urang pesaing di Rusia di seuseueurna. Sangkan cageur, urang kedah diungkulan lalulintas. Kami kedah ngali jero taneuh jeung subway na. Kami parantos réngsé garis 1. Gawe sareng pangalusna dunya, 15 rencana bulanan angkutan kami parantos disatujuan tur kami parantos ngahontal yayasan. Di pikiran, sakaligus kilométer 25 sareng Gaziray béak, jalur metro rencanana ngalirkeun ti Démokrasi Square ka Düztepe, teras ka Yeşilvadi sareng ka Akkent sareng rumah sakit kota anyar. Kalayan rojongan anjeun, kami baris buka Presiden urang sareng mawa taneuh kana titik éta. "



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar