Ti kotana signage pinter calakan
38 Kayseri

Smart Kota Smart Tanda

Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. yönlendirme Smart Signs en dikembangkeun ku perusahaan sareng masihan panduan sareng inpormasi ngeunaan tempat parkir disimpen di titik 11 kota. Kayseri Metropolitan Municipality Transportation Inc. Diwangun ku [Lainna ...]