tram bébas dina Samsun kiwari
55 Samsun

Tram Free Dinten di Samsun

Walikota Samsun Metropolitan Municipality pikiran Sahin, kadatangan Perdana Mentri Recep Tayyip Erdogan di Samsun alatan kiwari (Maret 3) sistem rail 12: 00 na 19: jam 00 diumumkeun yen antara bébas