babadag mobil proyék sambungan kabel sumping di dina mujer diperkirakeun
48 Mugla

Babadag Ropeway Project

Pikeun ngajantenkeun Babadağ Teleferik Proyék langkung nguntungkeun sareng ngahontal puncak kalayan pandangan Ölüdeniz, parobihan anu dilakukeun di stasion pamitan disatujuan ku Ankara. Numutkeun idin awal anu dipasihkeun ku Menteri Pertanian sareng Kehutanan; [Lainna ...]