leungitna AC of railwaymen
06 Ankara

Rugi pait tina railwaymen

Diréktur Stasion KA YHT Ankara Talip Ünal leungitna hirup di rumah sakit. Kareta api anu ngorotan dina hukum. Upacara pamakaman kanggo pamakaman Talip Ünal sareng partisipasi baraya sareng rel karéta api di Stasion Ankara. [Lainna ...]

Egos Sistim pangajén bedah pinter pangalusna
06 Ankara

Pangalusna Smart ngecas System Award ego

Turki Departemen Perhubungan jeung infrasturktur tur calakan Systems Transportasi Society (Ausdem téh) ku xnumx.uluslarara diayakeun antara tanggal Maret 6 7 -2019 Systems Transportasi calakan kapanggih nu boga ti Jalan Awards Transportasi di gempungan dina pikiran. [Lainna ...]


salihlid jalur pikeun jadi sajarah
45 Manisa

Sajarah Janten Pupusna Jalan di Salihli

Cengiz Ergün, Walikota Manisa Metropolitan Munisipalitas, nganjang ka Salihli dina lingkup program kabupaten sareng Bülent Ecevit Köprülü dilakukeun di daérah tempat anu disebut ölüm jalan pati ılan dipasihkeun ka Salihli ku Perda Metropolitan Manisa. [Lainna ...]