Ibukota jalur panon keusikan
06 Ankara

Ibukota isina Panon nu Cara

Perbandaran Ankara Metropolitan, Kampus Hacettepe Beytepe di hareupeun penelitian jambatan multi-tingkat diarah Angora Boulevard sareng Jalan Eskisehir réngsé dina waktu anu singget, dibuka pikeun lalu lintas. Kepala Metropolitan Kepala Ilmu Élmu Vedat [Lainna ...]

havaist di awéwé ieu patepung jeung kembang
34 Istanbul

Awewe havaist tampi kalayan kembang

HAVAIST, anu ngalakukeun transportasi Bandara Istanbul, disambut ku kembang ku Otobüs AS, cabang tina Istanbul Metropolitan Munisipalitas. HAVAİST; pikeun panumpang awéwé sareng tanaga awéwé damel di situs, kembang dina kasempetan "8 Maret Poé Awéwé Internasional" [Lainna ...]