mobil tram di Konya keur naha lalaki sarta awéwé anu dipisahkeun dina
42 Konya

Polling pikeun trams di Konya

Selcuk Mescid Group ngaluncurkeun kampanye tandatangan digital di change.org pikeun nyalirkeun jalan pikeun lalaki sareng awéwé di Konya. Anggota masarakat anu ngamimitian kampanye nyarios sababaraha masalah dina panggunaan jasa angkutan umum. [Lainna ...]


sasak anyar anu kapok demirtas
07 Antalya

Demirtas Gets Anyar Sasak

Bukaan sasak, fasilitas olahraga sareng kantor koordinasi pamilihan, anu diarepkeun Demirtaş Kejiranan, diayakeun sareng partisipasi warga caket sareng 4000. Jembatan Demirtas ditawarkeun ka Aliefendi, İspatlı, İshaklı, Seki sareng Kargıcak Kejiranan [Lainna ...]