waragad tina sudut marmaray warning
34 Istanbul

Muatan Spot ciciren ti Marmaray

Karéta komuter Istanbul dibuka dinten saatos ngarobih sataun 6. Dinten munggaran lalampahan karéta ditandaan ku krisis uih. Dina pernyataan anu dilakukeun tina Marmaray, Kartun Istanbul dikirim ka titik balik pikeun nyandak biaya uih warga. [Lainna ...]

taun TCDD tina aplikasi pikeun camp mimitian
06 Ankara

TCDD 2019 Taun dimimitian Aplikasi Camp

2018 sataun ku Direktorat Jenderal Propinsi Kareta api ti Républik Turki ieu diterbitkeun pengumuman ngeunaan Ngalamar camp. Pengumuman dina situs wéb TCDD nyatakeun yén aplikasi camp taun 2018 pikeun fasilitas rekreasi TCDD parantos ngamimitian. di Announcements [Lainna ...]