nepi ka ahir jaman Yuzaki
44 Malatya

Nuju Tungtung dina Ring Avenue

Salila taun 2018, Perbandaran Metropolitan Malatya, anu ngalereskeun jalan-jalan 26 sareng jalan-jalan ka tempat anu hirup, diciptakeun dina 3.3 kilométer panjang, 50 meter-lebar Jalan Yüzakı nyambungkeun Tecde ka simpang Maşti. [Lainna ...]