adanaya bakal niup proyék angkutan
01 Adana

Adana ngapung Projects Transportasi

Hüseyin Sözlü, Walikota Adana Metropolitan Munisipalitas sareng Calon Républik Alliance, ngahijikeun proyék-proyék anu bakal ngawangun ratus taun satukang taun Adana sareng tema V Visi 2023 temas dina rapat publisitas anu mulya. Lima Adana salajengna [Lainna ...]

Kestel beasiswa modern lamun parkir
16 Bursa

Kabupaten Kestel of Bursa Parkir Modern

Munisipalitas Bursa Metropolitan nambihan distrik Kestel kana investasi na anu bakal ningkatkeun kualitas kahirupan di sadaya kacamatan. Pondasi taman mobil multi-tingkat sareng daérah pasar pikeun dikembangkeun ka Kestel ditetepkeun ku upacara. Tina angkot pikeun infrastruktur, ti olahraga janten warisan sajarah sareng budaya [Lainna ...]

Bursaray
16 Bursa

Bursaray Transportasi Ray

Akibat tina kendaraan nabrak ngalawan témbok jalur rel di Jalan Ankara, stagnasi ekspedisi BursaRay Kestel parantos dibéréskeun tanpa aya korban anu luka. Dina pernyataan anu dilakukeun ku BURULAŞ, ayeuna Şirinevler di 12.32 [Lainna ...]