proyék méméh pedestrian push ladi
07 Antalya

Aplikasi munggaran di pedestrian Crosswalk

Di handapeun proyék Y Pedestrian First önc diprakarsai ku Menteri Dalam Negeri di 81 pikeun narik perhatian prioritas para pejalan kaki dina lalu lintas, Perbandaran Antalya Metropolitan ogé ngalaksanakeun lamaran anu kahiji. Di payuneun Akdeniz University Vokasional Unpad Élmu Sosial [Lainna ...]

firms bursalı di Automechanika adil
16 Bursa

Firms di Bursa Automechanika

Kamar Bursa Bursa sareng Industri (BTSO) dina lingkup wawakil Proyék Badan Perusahaan Global pikeun industri otomotif, ibukota Spanyol, diayakeun di Madrid, Automechanika Fair dileungitkeun. BTSO, dunya bisnis Bursa pikeun nguatkeun ékspor sareng daya saing [Lainna ...]