Siliwangi diuk nyanghareup Vérsi korsi nu motorman urang, anu tés mimiti gaziray
27 Gaziantep

Gaziray di Test drive Mimitian

Dina jero lingkup Proyek Gaziray Suburban Line, anu bakal dilaksanakeun ku Munisipalitas Metropolitan Gaziantep, drive test dimimitian dina 5 kilométer Gaziray Line antara Seyrantepe-Göllüce-Taşlıca. PERTARA SASARAN 200 THOUSAND PASSENGERS TRANSPORT Lalu lintas kota [Lainna ...]