dilovasina ngahontal kalayan rohangan ieu
41 Kocaeli

Transpor ka Dilovası di Jalan Raya

Kocaeli Munisipal Metropolitan, Dilovası ku ngalengkepan jalan ngahubungkeun jalan ka simpang kulon, sisi kulon distrik ngagampangkeun asupna sareng jalan kaluar. Kocaeli Munisipal Metropolitan neruskeun investasi na di Dilovası, Eynerce Junction - Proyék Jalan Sambungan Yavuz Sultan Selim Street, [Lainna ...]


Desain mobil domestik parantos mungkas
06 Ankara

Tungtung Rarancang Mobil Doméstik

Turki urang Automobile perusahaan Grup (TOGG) CEO GurcanTurkoglu Raja, dinten kadua Summit Ékonomi Uludag dibagikeun informasi ngeunaan proyék mobil domestik titik ieu. Nyarios dina sesi "Masa Depan Mobilitas Ekosistem", Karakaş nyarioskeun ngeunaan 3 [Lainna ...]