Said OS aggregation baja
06 Ankara

Cenah mah OS dimaksud Steel

Di handapeun kapamimpinan Cluster Steel Cluster Zonguldak anu diprakarsikeun, Zonguldak, propinsi Karabuk sareng Bartin, masarakat, sektor swasta sareng delegasi akademik, nampi inpormasi ngeunaan kluster di OSTIM. Pupuhu OSTİM Orhan [Lainna ...]


Hacimusadatehlikel tengah kalkiyor ngalipet
45 Manisa

Cornering hacımusa'datehlikel Eroding

Manisa Metropolitan Municipality, Kacamatan Saruhanlı aya di lawang tina Hacımusa Neighborhood anu ngalaksanakeun pangropéa sareng perluasan karya dina ngalipet seukeut. Pagawean anu dipigawé pikeun mastikeun kasalametan warga hirup sareng harta di jalan ngaleungitkeun ngalipet bahaya. [Lainna ...]

Refreshing beus eureun di gordes
45 Manisa

Beus gaul refreshing di Gordes

Departemén Angkutan Muncopolitan Manisa, anu parantos ngarobihkeun eureun beus di daérah anu diperyogikeun di sakuliah Manisa, nyebatkeun eureun anyar sareng modéren ka lingkungan Gördes. Karya ngawaskeun saluyu sareng kabutuhan warga [Lainna ...]