Kabagjaan metro dina kontrak koléktif Istanbul
34 Istanbul

Metro Joy tawar koléktif di Istanbul

Metro Istanbul, salah sahiji gabungan tina Istanbul Munisipal Metropolitan, menikmati perjanjian tawar koléktif. Kalayan kasepakatan perkawis karyawan anu aya dina ruang lingkup, paningkatan tingkat pekerja anyar ditangtukeun. Metro Istanbul, cabang tina Istanbul Metropolitan Municipality [Lainna ...]

kalawan titik beus pinter bakal dituturkeun
20 Denizli

Beus jeung Turutan Smart gaul

Warga anu tiasa ngiringan beus Métopolitan Munisipal tina alat mobile tiasa ningali sabaraha menit beus anu bakal lirén dina layar khusus dina hal-hal ieu nganggo aplikasi énggal. Sawatara waktos kapengker dina sistem angkutan umum [Lainna ...]

Kuring ngahontal darurat kuring taman hiburan KavsagI
16 Bursa

Fair Dibuka Angkutan silih tukeur

Bursa Metropolitan Municipality and Regional Directorate of Bina Marga dilakukeun ku gawé bareng sareng Fair Junction, dibuka pikeun angkot. Bursa Méritropolitan Bursa Alinur Aktas, titik penting dina Street Istanbul parantos disusun langkung aman, cenah. [Lainna ...]