300 juta barang TL Runtah Logistik Center bakal Jeung Me Tekkekoy

tly barang nu bakal Tekkekoy juta m logistik batons puseur
tly barang nu bakal Tekkekoy juta m logistik batons puseur

Samsun Tekkeköy ngawangun 50 juta euro (sakitar 300 juta pon) ngarugikeun 'Logistik Village' proyék, putusan pembatalan ti gugatan dibuka ku warga anu nyicingan saatos padugatan anu dibuka ku Kamar Insinyur Pertanian. lahan pertanian kelas anu disusun ku nangtukeun kaputusan pikeun ngeureunkeun palaksanaan.

juru cariosNumutkeun béja ti Ismail AKDUMAN; 2015 di Samsun, Kec. Tekkeköy of Municipal Metropolitan Samsun, Exchange Commodity Exchange Samsun, Zona Industri Jawa Tengah, Samsun KADIN sareng Industri katut Munisipalitas Tekkeköy mimiti diwangun dina gawé bareng pangbadagna Laut Hideung jeung ngarugikeun 50 juta euro A pamekaran anyar lumangsung dina prosés désa pikeun balik deui kana tradisi oray.

Lahan pertanian di handapeun bahaya

Dina ujian sawah ti ahli pangadilan, éta nyarios yén tempat alternatip anu diajukeun pikeun Logistik Village teu dilebetkeun sareng yén pusat jauhna tina jaringan transportasi. Pangadilan dicatet yén 1. gelar gelar yén lemah keur pertanian jeung pastures aya dina anceman. Pangadilan 1. lahan pertanian kelas anu disusun ku nangtukeun kaputusan pikeun ngeureunkeun palaksanaan.

TOSUN: kaputusan jarang

Présidén Pupuhu ZMO 12.Dönem Hayati Tosun, anu ngiringan halna saprak prosés sidang, ngomong yén pangadilan mutuskeun pikeun alesan na hate nurani. Tosun nyatakeun yén aranjeunna parantos nyerat ka Républik Metropolitan sareng Kamentrian Lingkungan sareng Urbanisasi ngeunaan palaksanaan kaputusan anu parantos nyarios, léngkah anu henteu ditempatkeun pikeun nyandak kaputusan keuna ku hukum henteu ditempatkeun. Pangadilan mutuskeun conscientiously. Kami nyebutkeun yén investasi di jieun tempat anu salah mimiti mimiti ".

Pangadilan disadiakeun katuhu urang

Serkan Lay, anu ngiringan dina hal éta, nyarios yén aranjeunna henteu ngalawan cekapanana nyarios sareng "Ieu putusan pangadilan kadua dina pembatalan désa logistik. Saprak awal proyék kami geus nentang ngawangun pangwangunan lahan pertanian. Pertanian nyaéta kahareup urang. Kiwari pangadilan parantos ngabenerkeun retorika urang. Urang ngaharepkeun palaksanaan kaputusan ".

Naon bakal ayeuna?

50 juta euro méakkeun pikeun parantosan pusat puseur sarta rojongan Uni Europeanropa ogé dimangpaatkeun. Kiwari éta patarosan kumaha prosésna tiasa dianggo. Sanggeus pangadilan ngumumkeun putusan, manéhna nulis ka Metropolitan Municipality sareng Departemen Lingkungan sareng Urbanisasi pikeun ngalaksanakeun kaputusan. Para ahli hukum di sisi anu sanésna, Uni afterropa sanggeus sawatara hasil pendapatan pangadilan, Logistik Village nampi pangrojong pikeun ngaku anu santunan bisa ditepikeun.

CIRI LOGISTICS désa

Samsun Village Logistics diwangun dina total salega rébu méter pasagi dumasar kana standar internasional. Désa logistik 700 diwangun ku sarébu méter pasagi pasagi pasagi. Turki urang 80. Nalika kampung, anu bakal janten tempat némpél sarta logistik badag, munggaran dibuka, 4 dipiharep bisa ngajénan pikeun rébuan urang.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar