Smart Kota Smart Tanda

Ti kotana signage pinter calakan
Ti kotana signage pinter calakan

Kayseri Metropolitan Municipality Transportasi Inc. Dimekarkeun ku na hidayah parkir jeung informasi ngeunaan jasa anu "Pinter Tanda" ieu ditempatkeun di kotana urang titik 11.

Kayseri Metropolitan Municipality Transportasi Inc. Dimekarkeun ku na hidayah parkir jeung informasi ngeunaan jasa anu "Pinter Tanda" ieu ditempatkeun di kotana urang titik 11. Hatur nuhun kana routing calakan of drivers tingkat tanda parkir némbongkeun laju occupancy akang boga kasempetan nuturkeun sarta aksés gampang pikeun émbaran occupancy parkir.

Metropolitan Municipality geus ditambahkeun ka proyék Smart Tanda Smart Urbanism. ruang lingkup aplikasi sistem transportasi calakan urban nyarios yén di-imah R & D dilumangsungkeun ku Direktorat loba proyek Kayseri Transportasi Inc. General Manajer Feyzullah Gundogdu, gampang keur parkir warga ku maturan solusi inovatif ka parkir, nu mangrupa bagian ti angkutan jeung ceuk maranéhna Tujuan ka ngahontal gancang.

Pikeun mastikeun parkir gampang jeung loba dipaké ku Transportation Inc. urang R & D Department Variable Pesen System (DMS) anu ngembangkeun tanda na Gundogdu voicing ditempatkeun di réa patempatan di dayeuh, "Ku sabab kitu, dina hiji roadside panangan bakal nyegah caang liar tur milu di sisi séjén tingkat taman mobil kalayan tarif occupancy warga kami bakal ditawarkeun tempat parkir pangcaketna kosong inpormasi, "cenahna.

Kayseri Transportasi Inc. Dimekarkeun ku tanda pinter, eta oge aya dina entrances sahiji jalan na intersections ogé parkir outdoor.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar